Hírek > EGY HÉT MÚLVA NYIT A XXIX. FARMER-EXPO

2020 aug 11


XXIX. Farmer Expo

„A hazai agrárium életképességére, élni akarására utal, hogy az ágazat szereplői ebben a rendkívüli helyzetben is akarják és megcsinálják Magyarország egyik vezető agrár-seregszemléjét Debrecenben” – fogalmazott Vaszkó László.

A vásárigazgató szerint örvendetes, hogy a jelentkezők között egyre nő a Farmer Expón először megjelenő kiállítók száma. A korábbi beruházások eredményeként mind színvonalasabb vásártér várja a vendégeket, a nyitásra elkészül az új állatbemutató-tér – mondta.

A járványhelyzet miatt idén alapvetően a szabadtéri helyszínekre épül a rendezvény, de rendelkezésre áll majd a nemrég átadott teniszcsarnok is, amelyet a legkorszerűbb légcserélő technológiával láttak el.
Ebben a sportcsarnokban kapott helyet a Vitafort Zrt. standja is.
 

VITAFORT ZRt. stand: Sportcsarnok, B/57.
 

Vaszkó László hozzátette: az expó 17 ezer négyzetméternyi vásárterületéből ebben az évben is a gépek és technológiák foglalják el a legnagyobb területet, de 5 ezer négyzetméteren valamennyi gazdasági állatfaj – sertés, marha, ló, juh, kecske, baromfi, nyúl, hal – bemutatkozik. A mezőgazdaság valamennyi ága – növénytermesztés, állattenyésztés, kertészet – képviselteti magát az idei debreceni Farmer Expón.

Időpont: 2020. augusztus 18-21.

Helyszín: Debrecen, Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus