Rólunk > Vállalatunk


2020/2021


Éves tapasztalatAlkalmazottakMilliárd HUF forgalomORSZÁGTAKARMÁNYOZÁS VILÁGSZÍNVONALON DABASRÓL

 

A Vitafort Első Takarmánygyártó és Forgalmazó Zrt a közép-európai térség egyik meghatározó, a magyar takarmánypiac élenjáró vállalata. 2020-ba 950 ezer tonna késztáppal egyenértékű terméket állítottunk elő, s ezzel Magyarország takarmányellátásának több mint 26 % át koordináljuk.

A takarmánygyártó és forgalmazó cégek közül az országban elsőként váltunk részvénytársasággá. Társaságunk változatlan tulajdonosi összetétellel, többségi magyar tulajdonban van, amerikai / francia szakmai befektetői háttérrel. A cégcsoport tevékenysége a takarmányozás teljes vertikumát lefedi. Az országban egyedülálló módon a termelést biztosító 5 üzemegység egy helyen, cégünk 11 hektáros telephelyén található, Dabason.

 

  • Négy évtizedes szakmai múlt
  • Kiváló szakmai tudással és gyakorlattal rendelkező értékesítési csapat
  • Innovatív termékfejlesztés
  • Kiváló minőségű takarmányok valamennyi haszonállat és korcsoport számára
  • Komplex takarmányozási programok telepre szabottan
  • Takarmányozási és állattenyésztési szolgáltatások
  • Partnerspecifikus takarmányozási rendszer, telepi menedzsment
  • Alapanyagkereskedelem, szemeskereskedelem, innovatív takarmányalapanyagok (CGF stb...)
  • Értékesítés és szakmai jelenlét: bel- és külföldön

 

INNOVÁCIÓ ÉS AGRÁR UTÁNPÓTLÁS NEVELÉS


Innovációval felelünk a takarmánygyártás kihívásaira. Vállalatunk több évtizede végez és vesz részt innovative termékfejlesztésekben. Árbevételünk több mint 2 % -át fordítjuk a K+F projektek támogatására. Számos pályázaton eredményesen veszünk részt, amelyek jelentősen növelik termékfejlesztési lehetőségeinket.

 

TAKARMÁNYBIZTONSÁGGAL AZ ÉLELMISZERBIZTONSÁGÉRT


Minőségpolitikánk sarkalatos pontja a biztonságos takarmánygyártás minden fázisának maradéktalan nyomonkövethetősége. Vállalatunk minőség iránti elkötelezettsége és felelőssége fontos láncszem a folyamat egészében, garantálva ezzel a jó ételekhez elengedhetetlen kiváló alapanyagot, a hazai és nemzetközi takarmánypiacon egyaránt.

 

ARS POETICA


Hisszük, hogy a jövő azoké a piaci szereplőké, gyártóké és szolgáltatóké, akik olyan kapcsolatot képesek kialakítani célcsoportjukkal, ahol kétirányú a kötődés - már nem csak mi keressük a kapcsolatot Partnereinkkel, de Ők is keresnek minket, a Vitafort megoldásait, s hosszú távon mellettünk döntenek.