Jogi nyilatkozat

A Vitafort.hu tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Vitafort.hu weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fûződő jogok gyakorlására kizárólag a vitafort.hu tulajdonosa jogosult.

A Vitafort.hu tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A vitafort.huazonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Vitafort.hu weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a vitafort.hu akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a vitafort.hu semmilyen természetû felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A Vitafort.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A vitafort.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő muködésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a vitafort.hu kifejezetten kizárja.

A Vitafort.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetové tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a vitafort.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A Vitafort.hu egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Vitafort Zrt.
kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A Vitafort Zrt. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak
böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti: A Vitafort Zrt. weboldalai, illetve annak tartalma,
vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fûződő jogok gyakorlására kizárólag a
Vitafort Zrt. jogosult. A Vitafort Zrt. logó és a Vitafort márkanevek, illetve az egyéb honlapon található márkanevek
a Vitafort Zrt. kereskedelmi védjegyei.