Hírek > VITAFORT TV - ADÁS INDUL

2020 sep 30


 

Kedves Partnereink, kedves Nézőink!

 

Örömmel tudatjuk, hogy a hazai takarmányos cégek közül elsőként saját TV csatornát indítunk. Képernyő elé invitáljukMost a mobiltelefonok, iPadek laptopok és asztali számítógépek képernyőiről köszönünk majd be. 

 

A műsor változatos lesz. Rövid  riportfilmeket fognak látni, amelyekben a szakma jeles képviselőit  szólaltatjuk meg, egy-egy aktuális témát ismertetünk. Így tesszük  elérhetővé a takarmányozás témakörébe vágó  friss információkat, újdonságainkat.

Nagy lépés ez számunkra, mert a Vitafort csapata - a személyes találkozók elkötelezett híveként - egy merőben új műfajban, egy számunkra eddig új platformon lép Önökkel kapcsolatba.

Célunk, hogy a  felvételek, riportfilmek  részben pótolják a szokásos  előadásainkat és a szakmai műhelymunkát. Célunk, hogy biztosítsuk az Önök folyamatos tájékoztatását, hogy munkatársaink segítségével ismertessük új termékeinket.

A Vitafort TV  youtube csatornája csak Önöknek sugároz, korlátlan alkalommal újra nézhető, akkor és ott, ahol Önöknek a legjobban megfelel. A Vitafort ágazati magazinokhoz hasonlóan a Vitafort TV adásait is mi állítjuk elő, kollégáink részvételével. Ezért nézzék el nekünk az esetleges kezdeti nehézségeket.

Várjuk Kedves Partnereinket a képernyők elé és boldogan vesszük észrevételeiket, javaslataikat akár az interjúalany személyére, akár a témaválasztásra vonatkozóan.  Tesszük ezt annak reményében, hogy mielőbb visszaáll életünk és munkavégzésünk a régi kerékvágásba.!

Köszönjük, hogy velünk tartanak!  Tekintsék meg Kulik Zoltán vezérigazgató beköszöntőjét! 

 

 

Vírusmentes jó egészséget és jó munkát kívánok a Vitafort Zrt. vezetősége nevében.

 

Páble Tamás
gyártásvezető szerkesztő
Vitafort Zrt.