Hírek > A múlt a jelen és a jövő találkozása partnereink körében. Élőben Dabason.

2021 sep 28


A múlt a jelen és jövő nagy találkozása Dabason. Élőben Dabason.

A fennállásának 40. évét ünneplő takarmányozási vállalat három napos rendezvény keretében emlékezett meg a múltról illetve mutatta be partnereinek és dolgozóinak a csúcstechnológiával épülő beruházást. A járvány kirobbanása óta első ízben került sor kültéri rendezvényre a cég parkosított diszkertjében. A májusban elmaradt Országos Szakmai Napot is igyekeztünk bepótolni most ősszel, a járványügyi szabályok betartása mellett, kb. 150 partnerünk részvételével.  

A jeles évfordulót méltó módon emlékezetessé tette Közép- Kelet-Európa legnagyobb takarmánygyárának ünnepélyes alapkőletétele, amelyre 2021. szeptember 21-én került sor. A csúcstechnológiás gyártóbázis 2022 decemberéig fog felépülni Dabason. A több mint 5 milliárd forint értékű beruházással a Vitafort Első Takarmánygyártó és Forgalmazó Zrt. egy üzemben fogja a jövőben gyártani valamennyi termékét, közel 1,5 millió tonna takarmányegyenértékű terméket.


A tudósítás a 12:40 -nél kezdődik

Az ünnepségen részt vettek  Magyar Levente külgazdasági és külügyminiszter-helyettes, Pánczél Károly országgyűlési képviselő, Kulik Zoltán, a Vitafort Zrt. vezérigazgatója, illetve Kőszegi Zoltán, Dabas város polgármestere.