Tevékenységek > Szolgáltatások > Minőségbiztosítás

TAKARMÁNYBIZTONSÁGGAL AZ ÉLELMISZERBIZTONSÁGÉRT

 

A Vitafort Zrt. a minőség iránti elkötelezettségének, szemléletének köszönheti a hazai kereskedelemben kivívott és megszerzett helyét, amelyet a partnerek és a szakma pozitív visszajelzése is bizonyít közel négy évtizede!
Az eltelt időszakban a céget a folyamatos fejlődés jellemezte és jellemzi, amely a fejlesztéseknek és beszerzéseknek köszönhetően kihatott a vállalat infrastruktúrájára, a telepi üzemegységek technológiájára, valamint a személyi állományára is.

1999-ben került bevezetésre az ISO 9001:1994 minőségirányítási rendszer, amelyet 2002-ben az ISO 9001:2000 rendszer váltott fel.

A piac által diktált, és megkövetelt minőségirányítási szemlélet, valamint az Európai Uniós és hazai jogszabályok változása nyomán vált szükségszerűvé és kötelezővé 2006-ban a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer bevezetése, amely teljessé tette minőségirányítási rendszerünket.

Társaságunk elkötelezett tevékenységünk és a kiépített Minőségirányítási Rendszer továbbfejlesztésére, az MSZ EN ISO 9001 : 2015 szabvány előírásai szerint.
Célunk az élelmiszerbiztonság, és tevékenységünk minden olyan elemének szabályozása, amelyek hatással vannak az emberi fogyasztásra szánt állati eredetű élelmiszerekre, és ezáltal pozitívan befolyásolják az emberi egészség védelmét. Ehhez szervesen kötődik a bio minősítésű premix előállítás, amellyel újabb jelentős lépést teszünk az élelmiszerbiztonság területén.
 

     Magyar


Feladatunknak tekintjük, hogy a kereskedelemben és szakmai körökben megszerzett jó hírnevünket megtartsuk és erősítsük. Vevőink igényeinek maradéktalan kielégítése, és színvonalas, pontos kiszolgálása érdekében minőségpolitikánk folyamatos fejlesztésével teremtjük meg a hátteret az ISO 9001 rendszerén keresztül!
 

 
  • Tanúsított ISO 9001 rendszer 1999-től 
  • HACCP rendszer 2006 óta, amelyet a 183/2005/EK takarmányhigiénia követelményének meghatározásáról szóló  rendelet szabályoz.
  • Biztonságos technológia a gyógyszeres termékek kereszt kontaminációjának kiküszöbölésére
  • Alapanyagok közül az állati fehérjék teljes mértékű kiiktatása
  • Teljes gyártási folyamat, alapanyag-bevételtől a kiszállításig nyomonkövethetősége

 


2015-ös szabvány követelményeknek megfelelő minőségirányítási rendszert alkalmazza 2017-től és a HACCP integrált rendszert képez.

A VITAFORT Zrt. ISO 9001 Minőségirányítási Rendszere vevőorientált, folyamatszemlélettel felépített rendszer. 
 
 

  • a  vevői igények felmérésétől , a termék fejlesztésétől  az anyagbeszerzésen illetve a gyártási folyamaton át, a végtermék vevőhöz történő kiszállításáig.
  • A teljes folyamat dokumentált, a rögzített adatok képessé teszik a rendszert az esetleges  problémák okainak kivizsgálására, de hatékonyság elemzésére is.
  • A végtermék ellenőrzés az integrált folyamatirányításnak köszönhetően  lecsökkent.

 

A VITAFORT  ISO 9001 szerinti Minőségirányítási Rendszerének  egyik legfontosabb eleme a teljeskörű nyomonkövethetőség.

 

KAPCSOLAT

Miklós Krisztián
minőségirányítási vezető