Tevékenységek > Export > Európa

Románia 
 


A Vitafort vállalatcsoport meghatározó külföldi tagja, a 2002-ben Romániaban alapított kizárolagos képviselete, a MEDICOM SRL.
A kolozsvári székhellyel müködő cég tevékenysége az egész ország területére kiterjed, minden régioban tudja biztositani az anyacégnél gyártott és használt termékek, alkalmazott szolgaltatasok elárhetöségét.


Tevékenysége során a szolgáltatásokkal egybe kapcsolja a román állattartó gazdaságokat a helyi oktató-kutató bázisokkal, evvel is javitva a helyi gazdaságok életképességét.

 

KAPCSOLAT 

Makó András
ügyvezető igazgató, Medicom SRL.

KAPCSOLAT 

Helembai Jenő
export igazgató, Vitafort Zrt.


 

Cseh Köztársaság

 

Csehország méltán híres a sörgyártásáról és a kiváló sörökről. Évente 20 millió hl sör készül Csehországban, számtalan választékban. A cseh ipar és élelmiszer ipar fejlődésében a sörnek óriási szerepe volt.

Ezzel együtt Csehország nem csak a sörről nevezetes, komoly mezőgazdasággal is rendelkeznek. Az országban közel 400 000 tejelő szarvasmarha van nyilvántartva, ami komoly termelési érték.


Szlovákia
 


Északi szomszédunk, habár nem rendelkezik olyan jelentős állatállománnyal, mint Csehország, de szarvasmarha telepeik már a legmodernebbek közé tartoznak, igyekszenek felzárkózni a versenyben.


 
A Vitafort Zrt. 2017-ben nyitotta meg a Szlovák és Cseh képviseletet. A Farm Feed Kft. tulajdonosa Dr. Peter Chudej úr, aki a Vitafort Zrt. képviselője a két országban.

 

KAPCSOLAT 

Dr. Peter Chudej
ügyvezető igazgató, Farm Feed Kft.

KAPCSOLAT 

Helembai Jenő
export igazgató, Vitafort Zrt.