BAROMFITELEPI  SZOLGÁLTATÁSI CSOMAG

A Vitafort Zrt. szerepe a magyarországi baromfi takarmányozásában dinamikusan nő. Takarmányainkban érvényesítjük a legújabb kutatás-fejlesztési eredményeket és tartástechnológiai törekvéseket. A jövedelmező gazdálkodás biztosítása érdekében folyamatosan bővülő takarmányozási szolgáltatásokkal állunk a gazdálkodók rendelkezésére.


RECEPTÚRA KÉSZÍTÉS
Költséghatékony formulázás. A közelmúltban töltöttünk fel és alkalmazunk egy magasabb szintű magyar optimalizáló programot. A takarmány alapanyagok táplálóanyag tartalmának ismeretéhez és a késztemékek  biztonságos használatához nyújt nagy segítséget laboratóriumunk. Ajánlatainkat mindenkor  az adott telep sajátosságai alapján készítjük.
 

TELJESKÖRŰ LABORSZOLGÁLTATÁS
A Vitafort Zrt. akkreditált kémiai és mikrobiológiai laboratóriumában takarmány alapanyagok és keveréktakarmányok  analízise, valamint  ugyanezek általános mikrobiológiai vizsgálatai igényelhetők, különös tekintettel a Szalmonellára.

Az állategészségügyi laboratóriumban általános mikrobiológiai vizsgálatokat, szerológiai vérvizsgálatokat, valamint ólhigiéniai ellenőrzéseket végzünk.  Ilyenek pl. vérből Mycoplasma,  valamint Newcastle disease szerológiai  diagnosztika.


ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁS
A Vitafort Zrt. különös hangsúlyt fektet arra, hogy segítségével hozzájárul  az állatállományok egészség  megőrzéséhez. Ennek érdekében  megbízott szakállatorvosunk teljeskörű tanácsadással és szervízzel áll a termelők rendelkezésére. Helyben végez telepi vizsgálatot,  gyors állapotfelmérést, valamint  rendelkezésére áll állategészségügyi laboratórium  is. Végül szükséges a konzultáció a termelővel.
 

BAROMFITELEPI SZERVÍZ
Termelési eredmények kiértékelése. Szaktanácsadóink segítenek az ivóvíz pH , vagy a  levegő ammónia tartalmának mérésében. Együttműködünk megfelelő szakemberekkel az ivóvíz karbantartásban és istálló fertőtlenítő  programokban.


SZAKMAI KONFERENCIÁK, PARTNERTALÁLKOZÓK
Pulyka Fórum,  Vitafort Országos Partnertalálkozó, Baromfi Műhely
 

VITAFORT SZAKMAI KIADVÁNYOK
VitaChickHír magazin

KEVERŐÜZEMI BERUHÁZÁSOK, REKONSTRUKCIÓK TERVEZÉSE ÉS KIVITELEZÉSE /TÉRÍTÉSES)
Zöldmezős beruházással keverőüzemi tervezésen és kivitelezése Partnereknek kedvező áron, valamint felújításokon felül az üzemek minőségbiztosítási rendszerének kidolgozása és működtetése önálló szakember közreműködésével, valamint hatósági engedélyeztetések előkészítése, kapcsolattartás, laborszolgáltatás működtetése. 

 

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!