BAROMFITELEPI  SZOLGÁLTATÁSI CSOMAG

A Vitafort Zrt. szerepe a magyarországi baromfi takarmányozásában dinamikusan nő. Takarmányainkban érvényesítjük a legújabb kutatás-fejlesztési eredményeket és tartástechnológiai törekvéseket. A jövedelmező gazdálkodás biztosítása érdekében folyamatosan bővülő takarmányozási szolgáltatásokkal állunk a partnereink rendelkezésére.


RECEPTÚRA KÉSZÍTÉS
Költséghatékony formulázás. magyar optimalizáló programot,a Vevő alapanyag készletének figyelembe vételével használjuk. A takarmány alapanyagok táplálóanyag tartalmának ismeretéhez és a kész termékek  biztonságos használatához nyújt nagy segítséget laboratóriumunk. Az optimalizálást a felhasználó igényeinek figyelembe vételével,emészthető aminosav ill. emészthető/felvehető foszfor alapon végezzük.
 

TELJESKÖRŰ LABORSZOLGÁLTATÁS
A Vitafort Zrt. akkreditált kémiai és mikrobiológiai laboratóriumában takarmány alapanyagok és keveréktakarmányok  analízise, valamint  ugyanezek általános mikrobiológiai vizsgálatai igényelhetők(mycotoxinok,penészszám,stb.),  különös tekintettel a Salmonellákra.

Az állategészségügyi laboratóriumban az általános mikrobiológiai vizsgálatok mellett,ún.: rezisztencia vizsgálatokat  is végzünk ,melyek hiányában, a jövőben az antibiotikumok szakszerű használata nem lesz lehetséges.

Szerológiai vérvizsgálatok, valamint ól-higiéniai ellenőrzések elvégzését is vállaljuk (az ivóvíz pH,a levegő ammónia, ill. szénmonoxid tartalmának kontrollja,a fertőtlenítések utáni mikrobiológiai állapot ellenőrzése).


ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁS
A Vitafort Zrt. különös hangsúlyt fektet arra, hogy segítségével hozzájáruljon az állatállományok egészségének  megőrzéséhez.

Ennek érdekében,a megbízott baromfi-egészségügyi szakállatorvosunk teljes körű tanácsadással (vakcinázási javaslatok,preventív programok,speciális,ún.:”probléma-megoldó” takarmányozási termékek javaslata) áll a termelők rendelkezésére. A helyben elvégezett telepi vizsgálatok, helyszíni szemle,kórboncolás, állapotfelmérés után,azonnali javaslatot tesz,a termeléskiesés gyors megoldására,ha szükséges kiegészítő vizsgálatokat javasol.
 

BAROMFITELEPI SZERVÍZ
Termelési eredmények kiértékelése,a javasolt megoldások megbeszélése, a termelő véleményének és lehetőségeinek teljes figyelembe vételével történik.

Szaktanácsadóink célja egy olyan gazdasági optimum elérése,amely, mind az állattartó,mind szolgáltató cég megelégedésére történik,koncentrálva a „piac” mindig változó gazdasági realitásaira.


SZAKMAI KONFERENCIÁK, PARTNERTALÁLKOZÓK
Pulyka Fórum,  Vitafort Országos Partnertalálkozó, Baromfi Műhely


VITAFORT SZAKMAI KIADVÁNYOK
VitaChickHír magazin
 


 


 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!