Hírek > 2022 UTOLSÓ NAGYSZABÁSÚ AGRÁR KONFERENCIÁJA SIÓFOKON

2022 nov 15


AGRÁRSZEKTOR HIBRID KONFERENCIA 2022 


 

MIÉRT JÖJJÖN EL?

 

A történelmi léptékű idei aszály is megmutatta, hogy az egyre gyorsabb ütemben zajló éghajlatváltozás milyen rendkívüli hatást gyakorol az agrárgazdaságra. A Portfolio Csoport Agrárszektor Konferenciája részletesen foglalkozik azzal, mekkora kockázatot hordozhatnak a jövőben a szélsőséges időjárási helyzetek és azok kialakulásában milyen felelősség hárul az agrárgazdaság résztvevőire. Szó lesz arról, mit lehet tenni az éghajlatváltozás kedvezőtlen következményei ellen, és ebben a hazai agrárvállalkozások milyen szerepet tölthetnek be.

A konferencia napirendre tűzi azokat a lehetőségeket, amelyek révén az agrárgazdaság tevékenységei fenntarthatóbbakká tehetők. Így elemzi azokat az uniós követelményeket és támogatási feltételeket, amelyek az eddigieknél zöldebb termelésre ösztönzik az agrárpiaci szereplőket. Az energiaválság kapcsán pedig a rendezvény kitér arra, milyen új típusú – megújuló – energiaforrások használhatók fel a hazai agráriumban. 

 

Döntéshozók, véleményformálók, vállalati csúcsvezetők, államigazgatási topvezetők, gazdálkodók, agrárszakértők
egy helyen, egy időben az agrárium csúcstalálkozóján!

 

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

Az Agrárszektor Konferencián több szakmai díjat is kiosztunk, amelyek a kiemelkedő agrárgazdasági teljesítmények elismeréséül szolgálnak. A szektor jutalmazott szereplői az Év női agrárvállalkozója díjat, az Év fiatal agrárszakembere díjat, az Év kertészete díjat, az Év állattenyésztője díjat, az Év növénytermelője díjat, az Év agrárinnovációja díjat, az Év agrárberuházása díjat, a Zsűri különdíját, valamint a Portfolio Agrárgazdaságért díjat vehetik át.

Az elismeréseket rangos szakmai zsűri ítéli oda.  A zsűri tagjai: Éder Tamás, a Bonafarm Csoport vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatója, Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora, Harsányi Zsolt, az Axiál Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Kerezsi Miklós, a Hodler Capital igazgatóságának elnöke, Kulik Zoltán, a Vitafort Zrt. vezérigazgatója, Makai Szabolcs, a Talentis Agro Zrt. vezérigazgatója, Papp Gergely, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakmai főigazgató-helyettese, Petőházi Tamás, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének elnöke, Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója, Szabó Miklós, a Tranzit Csoport alapító-tulajdonosa.  

A díjakat az Agrárszektor Konferencia november 30-i szakmai programja után, ünnepélyes díjkiosztó keretében adjuk át.

Online jegyvásárlás helyszíni jelenlétre illetve online részvételellel: ITT