Hírek > A Tej Világnapja online is sikeres volt

2020 jun 25


Rendhagyó módon ünnepelt a Tej Terméktanács!

A Tej Világnapján online rúghatnak tizenegyeseket a gyerekek. A világban kialakult veszélyhelyzetre tekintettel a 45. Tej Világnapot online rendezték meg. A tej és tejtermékek ünneplésének alkalmából a szervezet újító megoldással, „Tejszív 11-es rangadó” címmel online bajnokságra hívta ki az országot. 2020. június 3-án egész napos nyereményjátékot szerveztek számos színes programmal, sztárszakácsokkal és közismert emberekkel. A gyerekeket és felnőtteket virtuális tizenegyes lövő versenyre vártak, a legjobbak Xboxot nyerhetnek, de kisorsoltak több focilabdát és egyéb nyereménytárgyakat is.
 

 

A Tej Terméktanács már 1992 óta küzd a magyar tejipar felvirágoztatásáért, az iparágban dolgozók érdekeinek védelméért, 2013 óta pedig az agrárügyekért felelős miniszter által elismert, reprezentatív szakmaközi szervezetként végzi tevékenységét.

„A legfontosabb mindig is az volt számunkra, hogy a magyar tejágazat szereplői (termelők, feldolgozók, kiskereskedők) között tisztességes verseny folyjon, valamint, hogy a magyar emberek hazai gazdaságokban előállított, kiváló minőségű tejet és tejterméket fogyaszthassanak” – magyarázza Harcz Zoltán.