Hírek > Vitafort Tehénparádé

2020 maj 19


 

 
     
Lima, Sao Paolo, Róma, Izmir, Bordeaux és Tunisz mellett 

2010-ben Dabason is Tehénparádé!

Az utóbbi években egyre népszerubbé váló köztéri képzomuvészeti kiállítások sikerébol kiindulva, valamint a két évvel ezelotti VITAFORT fotópályázat eredményén felbuzdulva idén VITAFORT TEHÉNPARÁDÉ – ra invitáljuk kedves partnereinket!  A részvétel feltételei a pályázati kiírásban találhatók.

      
Szeretnénk, ha  a pályázaton minél több VITAFORT partner 
             - gyerekek és felnottek egyaránt - részt venne!

A legsikeresebb 3 pályázó alkotásai megvalósulnak „életre kelnek” majd ezt követoen a június 3-i VITAFORT Országos Partnertalálkozón, ünnepélyes keretek között leleplezésre kerülnek. A dijnyertes alkotásodat hazaviheted!

BEVEZETO

A Vitafort TehénParádé pályázata a Vitafort Zrt. összes partnere elott nyitva áll, aki nyitott egy kis játékra. Arra, hogy megmutassa, egy jó ötlettel színesebbé tehetjük, környezetünket, utcáinkat.

Nem idegen számodra a vizualitás? Van egy jó ötleted amit szívesen “tehénbe öntenél”, színesebbé és élhetobbé tennéd környezeted? Felelosen gondolkodsz? Akkor pályázz Te is!

Ötletelj és tervezz Te is egy tehenet, skiccelj, rajzolj, fess, ahogy szeretnéd.
A lényeg, hogy látványos legyen és legyen mondnaivalója.

Olvasd el a mellékelt pályázati kiírást, amelyben minden fontos információt megtalálsz. Csatlakozz az alkotók táborához, vizualizálj és küldd el az ötletedet!
Kérjük, hogy csak azokat az oldalakat nyomtasd ki, amelyeket feltétlenül muszáj. Egyre kevesebb fa van és egyre több szemét... 

PÁLYÁZATI KIÍRÁS
Pályázatunk tematikája kötetlen, de szívesen veszünk ötleteket az alábbi témakörökben:
    
- tejfogyasztás ösztönzése
- környezettudatosság
- humor, geg

Három pályázónak biztosítunk lehetoséget arra, hogy ötletét egy életnagyságú tehénszobron is megvalósítsa. Ha a Te pályázatodat is kiválasztjuk, akkor májusban kapsz tolünk egy életnagyságú tehénszobrot, biztosítunk mutermet és tapasztalt alkotók segítségével elkészítheted a saját tehenedet. 2010. júniusában pedig a Vitafort Partnertalákozón mutatjuk majd be alkotásodat.

A bemutatót követoen hazaviheted saját tehénszobrodat és kiállíthatod munkahelyed,
gazdaságod udvarán.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

KI PÁLYÁZHAT?
A Vitafort Zrt. összes partnere, gyerekeik, hozzátartozóik. Pályázni egyénileg és
csoportosan is lehet, mi jobban örülnénk egy-egy alkotói közösség közös munkájának, legfeljebb 5-6 fo részvételével. Több pályamunkával is lehet pályázni.

MIT BIZTOSÍTUNK MI?
Feldolgozzuk és elbíráljuk a beérkezo pályázatokat.  A 3 nyertes pályázónak biztosítjuk alkotásának elkészítéséhez szükséges feltételeket, az  üres, fehér tehénszobrot, mutermet és szakmai felügyeletet, segítségnyújtást, valamint az alkotás elkészítéséhez szükséges valamennyi festéket, ecsetet, szóval mindent...

A tehén kb. 220 cm hosszú, 140 cm magas és 90 cm széles, üvegszálas mugyantából készül, üreges, tört fehér színu, súlya kb. 60 kg.

Végigkövetjük és megörökítjük  az alkotás folyamatát, és az elkészült tehenedrol is készítünk fényképeket. Bemutatjuk a nyertes munkákat és alkotókat a Vitafort honlapon.

DÍJAK
A megvalósult muvek alkotóinak díja egységesen, hogy a június 3-i Országos Vitafort Partnertalálkozót követoen alkotásukat hazavihetik és azzal szabadon rendelkezhetnek.


MIT TARTALMAZZON A PÁLYÁZATI BEADVÁNY?
A tervet A/4-es formátumú papíron kézzel megrajzolva, vagy digitálisan megtervezve és kinyomtatva. Ehhez kérjük, hogy a pályázati anyagban található tehénsablont használd! A pályázati adatlapot maradéktalanul kitöltve és a nyilatkozatot aláírva. Ezeket az oldalakat megjelöltük neked. Alkotócsoport esetén a kijelölt Csoportvezeto képviseli az alkotókat. Minden tervhez külön pályázati anyagot szükséges beadni.

A PÁLYÁZAT LEADÁSA
 
A pályázat benyújtásának határideje:
2010. május 10. 

A pályázat benyújtásának címe illetve helye:
Vitafort Zrt.
2370 Dabas,
Szabadság út 3.

A borítékon feltétlenül szerepeljen:
VITAFORT TEHÉNPARÁDÉ

Beküldheted pályázatodat a Vitafort munkatársaival is. Ebben az esetben írj egy
értesítést az
egervari.i@vitafort.hu e-mail címre!

Kérjük, hogy terved elkészítésénél a mellékelt tehénsablonok valamelyikét használd és vedd figyelembe, hogy minél teljesebb és érzékletesebb a rajz annál könnyebben sikerül a terv megvalósítását elosegíteni. Kérjük, hogy A/4-es méretu tervet adj be!
A sablonok es urlapok a
www.vitafort.hu weboldalról is letölthetoek.

Jó munkát! 

Egervári Ildikó
Vitafort Zrt.
marketing és kommunikáció

Ha kérdésed van, segítségre van szükségedd hivj vagy irjál!
Mobil: 30 683 9249
egervari.i@vitafort.hu


 

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A VITAFORT ZRT. PARTNEREI RÉSZÉRE