Hírek > Termékdíjas lett a Vitafort MELA DRY terméke

2020 maj 19


Örömteli hírrel várjuk a jubileumi Alföldi Állattenysésztési Napokat! A tavalyi Duo Pass termékcsalád sikere után idén is lett díjnyertes termékünk a XX. Alföldi Állattenyésztési Napok Szakkiállítás és Vásár  „Magyar Állattenyésztésért Termékdíj Pályázat 2013” -án!

A" Termékdíj Pályázat 2013" díjkiosztó ünnepségét április 7-én tartották Hódmezővásárhelyen, ahol a nyerteseknek  rangos elismeréseket adtak át. Az ünnepség során közel 50 cég részesült elismerésben. A pályázatokat a bíráló bizottságok elnökei a nyilvánosság előtt mutatták be, növénytermesztés kategóriában: Prof. Dr. Birkás Márta - egyetemi tanár, az MTA doktora, Gödöllőről, állattenyésztés kategóriában: Dr. Wagenhoffer Zsombor - a MÁSZ ügyvezető igazgatója méltatta a győztes pályamunkákat.

                                                          

Fennállásának huszadik évfordulóját ünneplő, a magyar agrárium fejlődését reprezentáló XX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok az évek során a magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb jelentőségû szakmai találkozójává vált. 
Évről évre rendszeres kiállítói vagyunk a rendezvénynek. Partnereinket az ország egész területéről várják standunkon, a Vitafort Zrt. vezetősége és szakemberei. A mostani díjátadást az a szándék indokolta, hogy a szakma már a háromnapos rendezvény előtt értesülhessen a szakmai zsûri  döntéséről, hogy kiknek a termékeit, technológiáját találta kiemelésre méltónak. Így április 26-28. között már a nagyközönség is fokozottan figyelemmel tudja kísérni a kiemelt termékeket, technológiákat.

    
                       

Ebben az évben közös pályázattal indultunk az Adexgo Kft, Solum Zrt és a Vitafort Zrt. együttmûködésében.
A Takarmányozás kategóriában elért II. díjunk a MELA DRY, az Adexgo Kft., a Solum Zrt., a Vitafort Zrt. és a Magyar Cukor Zrt. közös fejlesztésû termékünk piaci sikeres piaci bevezetésén túlmutatva, immáron a hazai szakmai vélemény egybehangzó elismerését is tükrözi!

                                                               

Köszönet az Adexgo Kft minden munkatársának a pályázati anyag elkészítéséért és gondozásáért!
Gratulálunk együttmûködő partnereinknek a közös sikerét és várunk minden érdeklődőt Hódmezővásárhelyen, ahol részletes felvilágosítást adnak munkatársaink a díjnyertes MELA DRY termékünkről is!
  
                    


Tudósítás a díjkiosztó ünnepségről: Agroinform

Egervári Ildikó
marketing és kommunikáció
Vitafort Zrt.