Hírek > Újabb cégek remekeltek a magyar termékúton

2020 maj 19


                                            

Harmadik éve, egyre bővülő körben üdvözölhetjük a Vitafort Országos Partnertalálkozóján kiállítóinkat az "Együtt a sikerért a magyar termékúton" keretében. Örvendetes, hogy többségük rendszeresen visszatérő kiállítóink:
Adexgo Kft, Hungarotejfeldolgozó Kft, Solum Zrt, Szarvasi Mozzarella Kft, Farmtej Kft. és Dráva Natura Kft valamint a kiváló sajtmanufaktúrások a Balatonfelvidékről. Megannyi kiváló magyar hús és tejipari termék! Közös vonásuk, hogy alapanyag beszállítóikat, - legyen az hús vagy tej - a Vitafort takarmányozza! 

    
                    

A teljesség igénye nélkül  volt frissen sült hurka, kolbász az Adonyhús Kft jóvoltából, grillezett sajt és sok finom felvágott, sajtkrémek és kézmûves sajtfalatkák is. Lehetett friss tejet inni és bórókás sonkát enni.


   
 
  
Bemutatásra kerültek más élelmiszeripari termékek is, a Szarvasi Agrár Zrt és a vásárhelyi Agroszemek Kft. jóvoltából.  A szarvasiak régi jó  visszatérő kiállítóink, gazdag termékpalettával, kítûnő termékkel. Tetszetős csomagolásban kínálják a hazai előállítású rizstermékeiket, kölest és legújabban paprikaőrleményüket.

                                      

Különleges termékcsaláddal képviseltette magát az Agroszemek Kft. Hódmezővásárhelyről. Õk először csatlakoztak a termékúthoz. A világ más tájain nagyon jól ismert és elterjedt  cirok növény és az abból készül egészséges, gluténmentes termékeket hozták el nekünk.

A cirok termelése sok országban a 4-5. helyen áll a gabonanövények között. Az Agroszemek Kft. által nemesített és forgalmazott szemescirok termények tannin mentesek ezért takarmányozási célra is kiválóan alkalmasak! Amit mi is bizton állíthatunk, hogy a különböző puffasztott termékeik roppant ízletesek.

Reméljük hamarosan találkozunk termékeikkel az áruházak polcain vagy webáruházban!

                 

Természetesen a termékkóstoló csak bemelegítés volt, a Vitafort Országos Partnertalálkozón a hagyományos
magyar konyha ételei várták vendégeinket! A GATE pálinkái derekasan megállták a helyüket és bírták az ostromot!
 
   

Egervári Ildikó
Vitafort Zrt.
marketing és kommunikáció