Hírek > Sertés kerekasztal - Terítéken a malactápszer

2020 maj 19


Kétséget kizáróan az idei év a disznó éve. Nem a sertés influenzára és nem is a kínai horoszkópra gondolunk most, hanem arra, hogy az elmúlt hónapok tapasztalatai szerint az ágazatben elérheto teljesítmény, eredményesség és gazdaságosság tekintetében a sertéstenyésztok a hazai állattenyésztésben az elso félév kegyeltjei.

Az idei év szakmai rendezvénysorozatát sertés kerekasztal találkozókkal nyitottuk. A várakozáson felüli érdeklodésnek eleget téve a kerekasztal találkozót két egymást követo napon, regionálisan tartottuk, így az ország egész területérol szép számban fogadtuk meglévo és leendo partnereinket. A téma a sertés takarmányozáson belül is kiemelten a malactakarmányozás volt.

                                           

A szakmai eloadások sorát a 2008-ban nagy sikerrel debutáló YOUPIG teljes értéku malactápszerekrol tartott eloadás nyitotta meg. A délelott folyamán interaktiv beszélgetésekre is sor került és a szakmai eszmecsere mindenki számára sok új ismeretet nyújtott.

A velencei sertés kerekasztal találkozót Kulik Zoltán vezérigazgató úr nyitotta meg, rövid visszatekintést adva a Vitafort ZRt. elmúlt 20 évérol, amelynek aktualitását részvénytársasággá válásunk huszadik évfordulója adta.

Kivánunk további jó eredményeket, amelyhez olyan nagyszeru termékeket kínálunk mint a francia tulajdonostársunk által kifejlesztett YOUPIG teljesértéku malactápszer sor.



Reméljük, hogy azok a partnereink, akik most eloször találkoztak a YOUPIG termékekkel hamarosan saját telepeiken is meggyozodnek a használatával elérheto kiváló gazdaságossági eredményekrol. Kérdéseikkel keressék fel területi értékesítési munkatársainkat valamint sertés szakspecialistáinkat.


                                                                                    

Ezúttal is köszönjük minden kedves vendégünknek, hogy részvételével megtisztelt bennünket!

Regisztrált partnereinknek kivánság szerint az eloadások anyagát hamarosan megküldjük.

A beszélgetésrol készült hanganyag itt elérheto

Pillanatképek a rendezvényrol