Hírek > Online konferencia - Vírusválság: veszít vagy nyer a magyar agrárium?

2020 maj 19


Csatlakozzon Ön is a Portfolió Online Konferenciájához!


A konferenciával való részvétel a Portfolio honlapján történő előzetes regisztráció után és részvételi díj megfizetésével lehetséges.
Regisztráció, jelentkezés, részvételi díj befizetése itt!

Időpont:     2020. május 28.
Időtartam: 10:00 - 12:05


 


Világméretű gazdasági válságot robbantott ki a koronavírus-járvány, amely a magyar agrárgazdaságra is drasztikus hatást gyakorolt. A Portfolio Csoport online agrárkonferenciája az ágazat csúcsszakértőinek segítségével ad választ arra, mire számíthatnak a piaci szereplők az idén, illetve a következő években? Ha tájékozódni akar a járvány miatti új helyzetben, vegyen részt online agrárkonferenciánkon! 

Miért jöjjön el? A koronavírus-járvány olyan gyors és világméretű gazdasági változásokat okozott, amelyekre nem készülhettek fel a magyar agrárgazdasági szereplők.

Az egészségügyi válsághelyzetben rengeteg hazai és nemzetközi szintű korlátozó intézkedés, illetve támogatási döntés született, amelyek az agráriumot is alapvetően érintették, de a tájékozódást is megnehezítették. A magyar agrárgazdaságnak ráadásul most nem csak a koronavírus kedvezőtlen hatásaival, hanem – további víruscsapásként - a madárinfluenzával és a sertéspestissel is meg kell küzdenie. Az online agrárkonferencia alapvető célja, hogy bemutassa, miként lábalhat ki a magyar agrárszektor a jelenlegi válságból, milyen piaci és szabályozási változásokra lehet a közeljövőben számítani, hogyan alakul a továbbiakban az agrártámogatási környezet, illetve a gazdasági nehézségek elmúltával lehet-e profitálni a kialakult rendkívüli helyzetből?

A mielőbb személyes szakmai találkozók, rendezvények reményében várjuk az online konferencián!


Vitafort Zrt. 
vezetősége