Hírek > Megkezdte tevékenységét az InVivo Trading Zrt.

2020 maj 19


Ebben az évben, a többségi magyar tulajdonú Vitafort Zrt. és francia részvényese – az Union InVivo csoport - közötti együttmuködés eredményeként egy új szakasz vette kezdetét. Közel 20 évvel ezelott francia részvényesünk - nemzetközivé válásának elso lépéseként – úgy döntött, hogy a kelet-európai térségben a Vitafort Zrt-vel szövetkezik a takarmányozás területén.

A párizsi székhelyu Union InVivo  csoport a takarmányozáson kívül jelentos nemzetközi tevékenységet folytat mezogazdasági termékek kereskedelmével. A franciaországi gabonaraktárokon és a gabonakereskedelemhez szükséges infrastruktúrán kívul az Union InVivo csoport  a legtöbb francia kikötoben is rendelkezik gabonaraktárakkal. Mint a legjelentosebb agrárszövetkezeti egyesülés Európában, az Union InVivo tulajdonosi köre több mint  279 szövetkezetet tömörít és kb. 6,5 millió tonna gabonával, olajos magvakkal és fehérje tartalmú terményekkel kereskedik évente.

 

  • A gabonakereskedelmének gyors nemzetközi fejlodése nagymértékben ösztönözte a fo Kelet-Európai gabonatermelo országok – elsosorban Magyarország - beszervezését a gabonakereskedelmi hálózatba. Ezzel a céllal jött létre az új közös vállalat, InVivo Trading Zrt. néven.

  • A magyar takarmánypiacon, a nagy gazdaságok fo beszállítójaként vezeto pozíciót elfoglaló Vitafort Zrt. célja az, hogy megfelelo árualapot biztosítson a terménykereskedelemhez – a gabonafélék közül elsosorban: búza és kukorica, olajos magvak közül pedig a repce és a napraforgó kínálatára.

Partnereink iránti elkötelezettségünket tovább mélyítve kivánjuk boviteni  a meglévo  kimagasló színvonalú, hagyományos szolgáltatásaink körét. Reméljük, hogy – a gazdálkodásokat általánosan érinto jelenlegi nehéz  finanszírozási helyzetben  – számos Vitafort partner él majd a lehetoséggel és ajánl fel árualapot értékesítésre. Az  InVivo Trading Zrt. biztos pénzügyi háttérrel kínál új együttmuködést a  gabonatermesztéssel is foglalkozó Vitafort partnereknek.

Az InVivo Trading Zrt. a Vitafort Zrt. székhelyén, Dabason muködik. 

Vitafort Zrt.                                           InVivo Trading Zrt.

                              vezetosége