Hírek > Magasrangú magyar állami kitüntés a Vitafort-Combifeed igazgatójának

2020 maj 19




A magyar-moldovai kétoldalú gazdasági kapcsolatok fejlesztéséhez, valamint az agrárszektort érintő szakmai kapcsolattartás erősítéséhez való hozzájárulása elismeréseként Grajdian Vasile, a Vitafort-Combifeed S.R.L. igazgatója a MAGYAR BRONZ ÉRDEMKERESZT polgári tagozata kitüntetésben részesül.

Munkatársunk a Gödöllői Agrártudományi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Karán illetve az Gazdasági és Társadalomtudományi Karán 199O-ben üzemszervező agrármérnökként végzett.

Grajdian Vasile a tizenöt éve a moldáv piacon tevékenykedő VITAFORT-COMBIFEED S.R.L. igazgatójaként sokat tett a moldáv-magyar mezőgazdasági kapcsolatok kiépítéséért. Látványos sikereket ért el a moldáv takarmánypiacon és sikerrel bevezette és érvényesíti a Vitafort Zrt. üzletpolitikáját, termékeit és takarmányozási szolgáltatásait.

Mára a VITAFORT-COMBIFEED S.R.L. a moldáv takarmánypiac éllovasa és piacvezető vállalata.

Alapítás: 1999
100%-ban VITAFORT ZRT. tulajdonú cég
Székhely: Chisinau (Kisinyov), Moldova Köztársaság
vitafort@mail.ru


  • A VITAFORT Zrt. termékeinek (vitamin, mikroelem, egységes és komplett premixek, koncentrátumok, takarmánykeverékek, gyógyszerek, stb.) értékesítése nagyüzemi telepek, illetve farmergazdaságok felé.

  • Takarmányozási szaktanácsadás, állategészségügy, tenyészállat és haszonállat fajtakiválasztás, magyar nemesítésû, magas termésátlagot biztosító hibrid vetőmagok helyi értékesítése és termesztésének megszervezése

  • Magas genetikai hátterû élőállat-export, állattenyésztő tartástechnológiák és mezőgazdasági gépek exportja, állattenyésztési szaktanácsadás

  • Nagy kapacitású helyi raktár, logisztika

A közeljövőben portré interjút teszünk közzé Grajdian Vasile pályafutásáról, eddigi tevékenységéről.

A Vitafort Zrt. nevében szívből gratulálunk és további sikereket kívánunk!



Egervári Ildikó
marketing és kommunikáció
Vitafort Zrt.