Hírek > Kezdődjön az internetes közönségszavazás!

2020 maj 19


Kezdődjön az internetes közönségszavazás! Közönségdíjasok kerestetnek a Magyarország Legszebb Birtoka és az Agrárvilág Szépe döntőseire. 
Az AGROTREND csoport augusztus 1-20-ig két közönségszavazást is tart. Mindkét internetes szavazás győztese a díj közönségdíját kapja. 

Magyarország Legszebb Birtoka: a 21 döntősét személyesen meglátogatta a szakmai zsűri, akik kiválasztják a hét kategória döntősét. A birtokjáró körutat az olvasók élőben követhették.

                                                           

 

Az Agrárvilág Szépe szépségversenyen olyan Hölgyek mérettetik meg magukat akik valamilyen módon az agrárvilághoz köthetők.
A zsűri kiválasztotta a hat döntős hölgyet, akik közül szintén internetes szavazás segítségével, Önök váaszthatják ki a közönségdíjast. 

       

                                                     


Augusztus 31-én egy díjátadó gálaest keretein belül kiderül melyik birtok idén Magyarország Legszebb Birtoka és ki az idei Agrárvilág Szépe. 
Itt kerülnek kihirdetésre a KÖZÖNSÉGDÍJASOK is!

Most Önökön a sor, mutassák meg, Önöknek melyik birtok tetszett a legjobban, ki legyen a Magyarorszgág Legszebb Birtoka 2019 közönségdíjasa illetve viszi el az Agrárvilág Szépe közönségdíjat?