Hírek > Jövore velem ugyanitt - II. Velemi Kupa Jászapátin

2020 maj 19


II. Velemi Kupa Jászapátin

Immáron második alkalommal került megrendezésre 2010. szeptember 22.-n  Jászapátin a 2000 Mg. Zrt. szervezésében a Velemi Foci Kupa, melyen a házigazda csapaton kívül a Zrt. cégcsoportjához tartozó Nagyrédei Hutoház csapata, a Jásztej  és a Vitafort Zrt. válogatottja vett részt.

                 
                 

A csapatok jó hangulatban érkeztek és örömmel üdvözölték egymást, immár jó ismerosként. A hangulatot csak fokozta az igen kellemes, sot melegnek mondható ido, amely kedvezett a sportcentrum mufüves szabadtéri pályáján lebonyolított versengésnek.

                         
                           
                                                    

Dobra Lajos (Jászapát 2000 Mg.Zrt.) köszöntojében kiemelte, hogy immár hagyományos összejövetelnek a sportoláson kívül a barátság elmélyítése, egymás megismerése is legalább ilyen fontos célja. Kulik Zoltán (Vitafort Zrt.) mindezt megerosítve ígérte, hogy a Vitafort Zrt. csapata megpróbálja megállítani a tavaszi Vitafort focikupa gyoztesét, a Jászapái csapatot és ennek szellemében kívánt jó hangulatú, sérülésmentes küzdelmet.

A sorsolás után a Vitafort és a Nagyrédei Hutoház csapata kezdett a döntobe jutásért. Ha össze szeretném foglalni a küzdelmes mérkozés lényegét egy mondatban, az alábbi volt a jellemzo : a Vitafort minden kidolgozott helyzetét kihagyta, az ellenfél ennek nagy részét berúgta, így megérdemelten verte porrá a játék szépségébe „belehaló” dabasi különítményt, amelyen a cserék sem segítettek.

A másik mérkozés eredményeképpen, ahol a Jásztej csapata legyozte a Jászapáti Zrt.-t, jöhetett a várt visszavágó, a Vitafort és a Jászapáti között, ezen a napon a harmadik helyezésért.. A rendkívül izgalmas mérkozésen aztán az összeszokottság és a fiatalabb csapat nagyobb lendülete meghozta a sikert a Jászapátinak (4:1) Így nem sikerült a revans, öt év elteltével sem sikerült a Vitafornak legyozni az immáron mumusának elolépett Jászapátit. Na sebaj fiúk, majd jövore!

A kupát a döntoben nyújtott kíváló játékának köszönhetoen a Nagyrédei csapat nyerte egy igazán izgalmas, fordulatos meccsen! Gratulálunk  a tavalyi elsoség megvédéséhez! A díjak, kupák átadása már este, terített asztal mellett történt, ahol a Jászapáti 2000 Mg.Zrt. vezetése nevében Mihályi Pál foglalta össze a kupa elozményét, amely évtizedekre nyúlik vissza és kívánta, hogy ez a hagyomány még sokáig éljen. Ezek után mindenki nagy étvággyal fogyasztotta el a kíválóan elkészített birkapörköltet és öblítette le mindezt a lehetoségeinek megfelelo itallal. Igen emelkedett és jó hangulatban zárult a II. Velemi Kupa napja. 

Köszönjük Partnerünknek, a Jászapáti 2000 Mg. Zrt.-nek a kíváló szervezést és nagyszeru hangulatot!

Szegszárdy Imre
értékesítési igazgató 
Vitafort Zrt.