Hírek > Formabontó Országos Partnertalálkozó a Vitafortnál

2020 maj 19


Formabontó Országos Partnertalálkozó a Vitafortnál.

Egy, a hagyományainktól némileg eltérő, formabontó találkozón vehettek részt Partnereink a Vitafort Országos Partnertalálkozó meghívottjaként. Kulik Zoltán vezérigazgató úr üdvözlő beszéde után ismertette a programokat majd képletesen átnyújtotta saját illetve Dr Koppány György tudományos igazgató irodája kulcsait.
A Sertés és Szarvasmarha mûhelyek itt fogadták az érdeklődőket.

A mûhelymunkák előtt Dr. Borbély Csaba, tanszékvezető egyetemi docens a Kaposvári Egyetemről, az élelmiszerlánc globális problémáját hozta el nekünk. Rendkívül érdekfeszítő előadása rávilágitott az élelmiszerpazarlás tényére és az ellátási láncra gyakorolt kihatásaira. Nem mindennapi megvilágításba helyezve ezt a többnyire elhallgatott világméretû jelenséget.

Ezt követően az "Együtt a sikerért a magyar termékúton", a kóstolóval egybekötött termékbemutató ínycsiklandó kínálata várta partnereinket: grilles sajtok, kézmûves sajtok, tejtermékek, sült kolbász és hurka, gyönyörû sonkák és tepertő illatozott a tányérokon. Megbízható forrásokból tudjuk, ezen a napon nálunk az élelmiszer pazarlás ismeretlen fogalom volt!



S közben megérkeztek előadó vendégeink. Gondolatébresztőenk ezúttal egy valamennyiünket foglalkoztató és érintő témát vetettünk fel, nevezetesen a „siker”-ről akartunk hallani. Olyanoktól, akikre joggal nézhetünk fel. Olyan beszélgető partnereket invitáltunk Dabasra, akik már „letettek valamit az asztalra”.

Siker. Mindenki áhítozik sikerre. Mindenki örül, ha sikeres a munkájában, magánéletében, a szerencsésebbek mindkettőben. De milyen út vezet a sikerig? S ha már egyszer kivívtuk az elismerést vajon milyen felelősséggel tartozunk, hogy tudjuk kamatoztatni, s hogy tudunk egyáltalán a sikerrel együtt élni? Mi történik, ha váratlan nehézséggel találjuk magunkat szemben? Küzdünk tovább? Vagy elbizonytalanodunk és meghátrálunk? Minden bizonnyal erre és arra is volt már példa az életünkben.

Nos, a beszélgetés három igazán sikeres vendégünk részvételével mindannyiunkat elkápráztatott. Reflektorfényhez szokott, de más-más területen jeleskedő híres és népszerû énekes, mûvész, sportoló, osztotta meg saját sikertörténetének momentumait. Itt volt velünk Szandi a három gyermekes rock and roll anyuka, Dr. Kemény Dénes, minden idők legsikeresebb magyar vízilabda válogatottjának edzője, Boronkay Péter, elit paratriatlonista leendő triatlon paraolimpikon, s végül, de nem utolsó sorban, a jó hangulatú, kötetlen beszélgetést vezető
Forgács Gábor, színmûvész „vallott színt” a sikerről, szemtől szemben a hallgatósággal.
 


Eközben a szarvasmarha és sertésmûhely színvonalas villám elődásokkal várta az érdeklődőket. Voltaképpen a 10-15 perces prezentációkat előzetesnek szántuk a Vitafort őszi előadói körútja felvezetéséhez. Ezért már a megnyitó beszédében nyomatékosította Kulik Zoltán vezérigazgató úr, hogy témák és előadások ősszel a Vitafort takarmányozási szimpóziumai keretében újra „terítéken” lesznek. Követve a tavalyi gyakorlatot, az előadói körút mind szarvasmarha, mind sertés témában az ország 4-4 különböző pontján egy-egy napra várja kedves Partnereinket, helyet adva eszmecserének és szakmai vitáknak is.



A nap második felében a Vitafort parkosított kertjében, ekkor már a szokásos mederben folytattuk a partnertalálkozó programját. Kihirdettük a PhysioLick nyalótömb értékesítési verseny győzteseit.

                                                                                     
Kiosztottuk egy sor oklevelet, amelyet személyesen a vezérigazgató úr és Szegszárdy Imre értékesítési igazgató adott át jubiláló partnereinknek. Szakspecialistáink segédkeztek a kiemelkedő termelési teljesítményt nyújtó partnereink köszöntésekor.

 
Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek, eredményeik a Vitafortos szakembereink hozzáértését is tanúsítják.


Talán kicsit szokatlan, talán kicsit meghökkentő, az egész rendezvény mentes volt a szokványostól, az elcsépelttől. Ha lehet hinni a visszajelzéseknek, vendégeink elégedetten távoztak, a szereplők és a szervezők is jól érezték magukat. Ez volt a cél.


Jövőre Önökkel ugyanitt!

Egervári Ildikó
marketing és kommunikáció
Vitafort Zrt.