Előkelő második helyezés a Vitadexnek Hódmezővásárhelyen
2015-04-02


Újabb közös siker! A "Magyar Állattenyésztésért Termékdíj Pályázat 2015” keddi ünnepélyes termékdíjkiosztó ünnepségén az előkelő második hellyel jutalmazták az ADEXGO Kft., VITAFORT Zrt., MDE Kft. "VITADEX automata drencselő készülék" üzemi használatának eredményessége, alkalmazott drencselési protokollok címû pályázatát!
                

„MAGYAR ÁLLATTTENYÉSZTÉSÉRT TERMÉKDÍJ PÁLYÁZAT 2015”

A XXII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kapcsán Termékdíj kiosztót rendeztek kedden. Az idei évben két részre osztva pályázhattak a szép számú nevezők, és két kategóriában értékelt a zsûri:növénytermesztési és állattenyésztési pályázatok. Az állatenyésztési pályázatok szekcióba 30 pályamû érkezett. A nagyszámú jelentkezés miatt két tagozatra - szakterületnek megfelelően - bontva versenyeztek: takarmányozás és agrár-, informatika, tartástechnológia, állategészségügy és szaporodásbiológia.

A zsûri tagjai:

Dr. Gráff Myrtill  –  docens, SZTE MGK Állattudományi és Vadgazdálkodási Intézet, a zsûri elnöke
Marczali Gábor  –  a Komáromi Agrár Zrt vezérigazgatója
Dr. Sallai László – az SZTE MGK Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet adjunktusa

Az Agrárinformatika, tartástechnológia, állategészségügy, szaporodásbiológia" kategóriában a  II.díjat: az
ADEXGO Kft., VITAFORT Zrt., MDE Kft. által benyújott A    "VITADEX automata drencselő készülék" üzemi használatának eredményessége, alkalmazott drencselési protokollok címû pályázata kapta!

Külön öröm, hogy nagyon szoros mezőnyben, a jelentős számú pályázat között, együttmûködésünk újabb sikeres állomásaként kiváló eredményt sikerült elérnünk!

Köszönjük az együttmûködést az Adexgo és az MDE munkatársainak és reméljük, hogy további jó eredmények várhatóak majd a kiegészítő funkciókkal is!

Dr. Gregosits Balázs
kutatás & fejlesztési igazgató
Vitafort Zrt.