Hírek > Elindult a VitaPigHír, a Vitafort Zrt. sertéstakarmányozási magazinja

2020 maj 19





Részletek Kulik Zoltán, vezérigazgató úr Előszavából valamint Szegszárdy Imre, értékesítési igazgató Köszöntőjéből.

"Elérkezettnek láttuk az időt egy olyan szaklap beindítására, amely rendszeres betekintést ad vállalatunk szakmai életébe. Közelebb kívánjuk hozni Önökhöz mindennapi tevékenységünket, bemutatjuk az üzletágban dolgozó kollégáinkat.

A VitaPigHír természetesen naprakész információkkal, elemzésekkel tudósít a piaci trendekről, a sertés tenyésztés és takarmányozás aktuális problémáiról valamint a kutatás-fejlesztési irányokról is. Időről időre helyet adunk rangos, a nemzetközi sajtóból vett publikációknak is.

Kíhívások sokaságával kell ma szembenézni állattenyésztő partnereinknek, s bízunk benne, hogy a VitaPigHír hamarosan egy olyan olvasmánnyá válik, amely segíti a szakmai együttmûködést cégeink között és hozzásegít ahhoz, hogy a közösen végzett szakmai munka eredményeként megtaláljuk a Önök számára legjobb megoldásokat.
Az állandó rovatokon kívül a következő számot egy tudományos rovattal egészítenénk ki és abban is reménykedem, hogy hamarosan megbecsülésnek fog számítani a Vitafort sertéstakarmányozási magazinjában való közlés. Biztos vagyok benne, hogy a szakmai háttér, így a szerkesztőség, a értékesítésben dolgozó szakspecialistáink és szaktanácsadóink kellő garanciát jelentenek arra, hogy egy egyedi profilt megjelenítő hasznos és gyakorlatias szaklapot tudjunk közreadni."


Kulik Zoltán
vezérigazgató



"A gyakorlat oldaláról megközelítve, egy olyan szakmai újságot kívántunk életre hívni, amely partnereink széles körében elérhető. A VitaPigHír elektronikus formában mindenkihez eljut, s betekintést enged a Vitafort szakmai mûhelyének mindennapjaiba, elsőként tájékoztat takarmányozási fejlesztéseinkről, eredményeinkről, bemutatja új termékeinket és szolgáltatásainkat.

Köszöntjük tisztelt olvasóközönségünket! Tiszteljük benne Partnereinket, a magyar sertéstenyésztők, takarmányozási szakemberek, telepvezetők és az ágazatban dolgozók népes táborát, akik lapunkat kézbe véve is kifejezésre juttatják, hogy részesei kívánnak lenni szakmai fórumunknak, igényt tartanak a Vitafort sertéstakarmányozási hozzáértésére, tapasztalatára és szakmai gyakorlatára.

Az eredményes gazdálkodás szellemében és a jövőért való felelősség jegyében,

Köszönjük bizalmukat!


SzegszárdyImre
értékesítési igazgató