Itt az újonnan alapított Tejgazdasági Szemle bemutatkozó száma
2014-01-20


Napvilágot látott az újonnan alapított Tejgazdasági Szemle bemutatkozó száma! Az új, online formában is életre hívott szakmai lap méltó utódja kíván lenni a közel száz évvel 1921-ben ezelőtt megjelent lapnak, s követi annak formáját és szellemiségét.
Megjelent az újonnan alapított Tejgazdasági Szemle bemutatkozó száma! Az új, online formában is életre hívott szakmai lap méltó utódja kíván lenni a közel száz évvel 1921-ben ezelőtt megjelent lapnak, s követi annak formáját és szellemiségét. A Tejgazdasági Szemle életre hívásának racionális oka az, hogy a Tejipari Hírlap megjelenését és a tejtermelő gazdaságokba történő eljuttatását a Magyar Tejipari Egyesülés és Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács nem tudja a korábban megszokott módon biztosítani.

Egy az üzleti döntések meghozását segítő információkat tartalmazó független lap eljuttatását az érintettek széles köréhez, a tejtermelőkhöz, tejfeldolgozókhoz és a tejtermékek kereskedésével foglalkozókhoz ez a 93 éve alapított majd most újjászületett újság biztosítja a jövőben.

A kéthavonta – nyomtatott és online formában - megjelenő újonnan alapított Tejgazdasági Szemlealapítója alapítója Dr. Lendvay Béla.

A Tejgazdasági Szemle célkitûzéseit a vidékfejlesztési Minisztérium is támogatja, ezért biztosított a felsőszintû szakmai döntésekről való tájékoztatás is.


Egervári Ildikó
marketing és kommunikációs vezető
Vitafort Zrt.


Forrás: Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács