Hírek > AGRÁRVILÁG SZÉPE KERESTETIK

2020 maj 19


 

Az AGROTREND csoport legújabb projektje 2019-ben Az Agrárvilág Szépe szépségverseny, melyben olyan nagykorú Hölgyek jelentkezését várjuk, akik valamilyen módon az agrárvilághoz köthetők. Szüleik, vagy ő maguk a mezőgazdaság valamely ágazatában dolgoznak, agrár közép-, vagy felsőoktatási intézmény tanulói most is, vagy azok voltak, illetőleg a mezőgazdaság valamely ágazatának közigazgatásában vesznek részt.

            

 

Olyan hölgyeket keresünk, akiknek nem csak kötődése van a mezőgazdasághoz, hanem fontosnak tartja az agrárvilág értékeit, tiszteli a mezőgazdaságból élőket és büszke rá, hogy a mezőgazdasághoz kötődik munkája, családja, vagy tanulmányai okán.

Az egész országban keressük a jelölteket. A jelöltség feltétele a magyar állampolgárság, vagy a magyarországi  tartózkodási hely, 18-adik életév betöltése és kötődés az agrárvilághoz (közép, vagy felsőfokú agrártanulmányok,  szülők vagy a jelölt a mezőgazdaságban dolgoznak, vagy a jelölt maga a közigazgatás valamely  mezőgazdasághoz köthető szervezetében dolgozik). A jelöltté válás folyamata egyszerű, hiszen vagy egy ismerős vagy akár saját maga a versenyző is jelölheti magát  az online felületen (www.azagrarvilagszepe.hu/jelentkezes), egy rövid indoklás, bemutatkozás és fotó feltöltésével.